Rendement

Beleggen in futures kan voor beleggers een goede manier zijn om geld te verdienen. Het is mogelijk om met een relatief kleine investering een hoog rendement te behalen. Het tegenovergestelde kan zich ook voordoen.

Het valt niet mee voor de particuliere belegger om tot een consistent rendement te komen en bovenal erg lastig om de juiste tools en software, hiervoor te vinden.

De medewerkers van Beursflits hebben meer dan 35 jaar ervaring en gebruiken de juiste algoritmes.

U kunt de signalen ook gewoon volgen met Opties, Turbo`s en CFD`s.

Voor 2021 is het volgende doel gesteld met een startkapitaal van €5000, een dagelijkse target van 1 punt winst. 1 AEX punt met een Future vertegenwoordigd een waarde van 200 euro. Met opties, turbo`s en cfd`s is dat afhankelijk van de hefboom!

Er zijn 260 handelsdagen in 2021 en ons doel is om op 200 handelsdagen steeds 1 AEX punt winst te maken.

52 weken x 5 werkdagen = 260 handelsdagen

De prognose is dat we 60 dagen verlies maken en 200 dagen winst.

Voorbeeld:  het systeem koopt op AEX 650 en stijgt naar 651, stoploss gaat naar 650

Stel, de AEX stijgt verder naar 652, dan gaat de stoploss gaat naar 651. 

Uiteraard maken we niet iedere dag winst en lopen we ook tegen verlies aan en worden posities ook op eigen geld gesloten. Maar, door structureel te handelen volgens een vast plan en alle emotie uit te sluiten. Kunnen we proberen 200 AEX punten winst gaan maken.

U dient zich te beseffen dat er een discrepantie kan zijn tussen het gepubliceerde op Youtube en de daadwerkelijke (eigen) uitvoering; dit kunnen oneindig veel, vaak technische oorzaken zijn, buiten de invloedssfeer van Beursflits, die daarvoor dan ook geen enkele aansprakelijkheid kan nemen.

Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

BeursFlits Video

Dagelijkse BeursFlits live bij u thuis voor 1 euro per dag en voor slechts  € 365,- voor een heel jaar!

  Dagelijkse Beurs Video

  € 1,00 per dag

  € 365 per jaar

BeursFlits AEX Trading

Met ruim 35 jaar beurservaring weten de heren van de Beurs Flits uitstekend wanneer ze moeten in, en uitstappen in de AEX index.

  Startkapitaal €5000

  Hitratio: 70%

  Dagelijkse target: 1 AEX punt

  Per maand: € 49,95

  Per jaar: € 599

Iedere dag kijk ik online naar het youtube kanaal van beursflits met zeer veel interesse, waarin op zeer kundige en duidelijke wijze uitleg wordt gegeven aan de verwachting voor de komende dag. Deze videoblog geeft belangrijke steun in het nemen van mijn dagelijkse beslissingen.

Bram

Klant

De videoboodschappen gaan ook vaak gepaard met humor, gezonde spot, relativeringsvermogen, leuke metaforen en wat dies meer zij. Hij brengt het serieus maar ook luchtig. Chapeau en ga zeker op deze voet verder!

Ingrid

Belegger

Graag wil ik, deze voor mij dagelijkse belangrijke gids, bedanken voor zijn deskundige en heldere uiteenzettingen op de dagelijkse markten! Geef hem een fikse opslag, een aandelenpakket, een koninklijk lintje!

Thomas

Dagelijkse bezoeker

Menu