Werkwijze

Ooit werd de effectenhandel geassocieerd met overbevolkte beursvloeren met door elkaar schreeuwende handelaren.  Beleggen anno 2021: Geen schreeuwende handelaren meer, maar zoemende servers. Het levende bewijs dat computers een groot deel van menselijke arbeid hebben overgenomen.  Afgelopen maand hadden deze algoritmes meer dan 4300 miljard dollar!! aan Amerikaanse aandelen onder beheer. Een keerpunt in de beleggingshistorie.

Handelende algoritmen

Inmiddels wordt maar liefst 90 procent van de futures door algoritmen aangestuurd en 80 procent van de normale aandelenhandel.

Van de vijf grootste hedgefunds ter wereld zijn er vier – Bridgewater, TwoSigma, AQR en Renaissance – volledig gebaseerd op algoritmen. De helft van de Raad van Bestuur van een toonaangevende bank als Goldman Sachs bestaat uit software engineers.

De analisten van BeursFlits maken gebruik van een hypermoderne algoritme wat wordt gecombineerd met 35 jaar beurservaring. Kortom, bij BeursFlits heeft u een bewezen strategie en maakt u kans op een mooi rendement. In het verleden behaalde rendementen zijn geen garantie voor de toekomst, maar geven u wel een mooie indicatie van wat wij kunnen, al meer dan 35 jaar.

Meldt u hieronder aan en start gelijk met traden!

BeursFlits Video

Dagelijkse BeursFlits live bij u thuis voor 1 euro per dag en voor slechts  € 365,- voor een heel jaar!

  Dagelijkse Beurs Video

  € 1,00 per dag

  € 365 per jaar

BeursFlits AEX Trading

Met ruim 35 jaar beurservaring weten de heren van de Beurs Flits uitstekend wanneer ze moeten in, en uitstappen in de AEX index.

  Startkapitaal €5000

  Hitratio: 70%

  Dagelijkse target: 1 AEX punt

  Per maand: € 49,95

  Per jaar: € 599

Iedere dag kijk ik online naar het youtube kanaal van beursflits met zeer veel interesse, waarin op zeer kundige en duidelijke wijze uitleg wordt gegeven aan de verwachting voor de komende dag. Deze videoblog geeft belangrijke steun in het nemen van mijn dagelijkse beslissingen.

Bram

Klant

De videoboodschappen gaan ook vaak gepaard met humor, gezonde spot, relativeringsvermogen, leuke metaforen en wat dies meer zij. Hij brengt het serieus maar ook luchtig. Chapeau en ga zeker op deze voet verder!

Ingrid

Belegger

Graag wil ik, deze voor mij dagelijkse belangrijke gids, bedanken voor zijn deskundige en heldere uiteenzettingen op de dagelijkse markten! Geef hem een fikse opslag, een aandelenpakket, een koninklijk lintje!

Thomas

Dagelijkse bezoeker

Menu